Dirigent og musikalsk ansvarlig

Morten K. Frost Eriksen

Morten er utdannet faglærer i musikk ved Norges Musikkhøgskole og har også gått på Romerike folkehøgskole. Han har vært med i ”Jesus Christ Superstar”, der han spilte rollen som Jesus på Lørenskog kulturhus, ”Beatles” på Oslo Nye Teater, ”Sugar” på Chateau Neuf og Naked Boys Singing som turnerte  i Norge.

Morten var med i Melodi Grand Prix i 1994 med duetten «Gi meg et tegn» sammen med Laila Nordhaug. De kom på tredje plass i den norske finalen.
Han har også en forkjærlighet for Lillestrøm Sportsklubb, og i 2005 skrev og fremførte han sammen med Morten Bergheim LSK’s offisielle cupfinalesang «Pokalen skal hjem».

Han var produsent for Lørenskog Kommunes jubileumsforestilling januar 2008, og sommeren samme år hadde han rollen som ”Jonas” i ”Fruen på Losby”, i tillegg til å være en av produsentene.

Høsten 2013 var Morten aktuell som lakeien ”Mogens” i musikalversjonen av ”Jeppe på Bjerget” med blant andre Øivind Blunck og Hilde Lyrån.

I 2017 var han på nytt med og skrev, sammen med Øyvind F Rannug, og fremførte LSK sin offisielle cupfinalesang – «Fugla er tilbake».

Mortens musikalske bredde er stor og dette gjenspeiler korets utvalg av sanger. Fra Bruremarsj til Rehab, og fra klassiske sanger til Rock. Morten skriver i tillegg egne kor-arrangement.

Du kan se mer om Morten her: Facebook og Hjemmeside